Hotel Ibis Wien Mariahilf

Verschillende reismogelijkheden

vanaf39p.p.

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Hoge klantwaardering
  • Gratis wifi
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Comfortabele kamers
  • Nabij metrostation

Hotel Ibis Wien Mariahilf

Ibis Wien Mariahilf ligt in de gelijknamige wijk, Mariahilf. De ligging van het hotel is gunstig: nabij metrostation Westbahnhof en om de hoek van de Mariahilfer Straße. Het hotel heeft een bar, restaurant en gratis WiFi.

Ligging
- In het centrum, om de hoek van de Mariahilfer Straße met vele winkels en restaurants.
- Metrostation en tramhalte Westbahnhof op enkele minuten lopen met een snelle verbinding (ca. 15 minuten) naar het historische centrum met de Stephansdom.

Met het vliegtuig:
- Reserveer bij uw boeking een privé transfer naar uw accommodatie. De rit naar uw accommodatie duurt ca. een half uur. U kunt dit bij uw boeking toevoegen in de stap "extra's".
- Hotel Ibis Wien Mariahilf is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf de luchthaven rijdt er een directe trein naar het centrum. Deze trein brengt u binnen ca. 16 minuten naar het station Wien Mitte. Vanaf hier neemt u de U3 (oranje lijn) naar de halte Westbahnhof. Vanaf hier is het ca. 7 minuten lopen naar Hotel Ibis Wien Mariahilf.

Faciliteiten
- Receptie
- Lift
- Lounge
- Bar en restaurant
- Gratis WiFi

Kamers (341)
De comfortabele kamers hebben een 2-persoonsbed of twee losse bedden, telefoon en radio. De badkamer heeft een bad of douche, toilet en föhn.

Niet inbegrepen
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging).
- Toeristenbelasting

Wenen in het kort

"De schatkamer van de Monarchie", zo zou een korte karakteristiek van de Oostenrijkse hoofdstad kunnen luiden. Eeuwenlang hebben vorsten uit diverse dynastieën kunst verzameld. Al dat moois is nu in diverse musea zoals de Schatkamer van de Hofburg ondergebracht. Tegelijkertijd zorgden de vorsten er ook voor dat het uiterlijk van Wenen werd verfraaid met allerlei monumenten. Het bekendste is Schloss Schönbrunn en iedere rechtgeaarde Wenenliefhebber heeft daar door de vertrekken en door de tuinen van het paleis rondgedwaald. In 2012 is Wenen door een onafhankelijke adviesburo uitgeroepen tot meest leefbare stad ter wereld!

Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Oostenrijk een tolvignet verplicht is.

Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.

Plattegrond

Toon legenda