Hotel Erzherzog Rainer

Verschillende reismogelijkheden

vanaf56p.p.

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Hoge klantwaardering
  • Gratis wifi
  • Comfortabele kamers
  • Prima service
  • Midden in het centrum

Hotel Erzherzog Rainer

Traditioneel Weens hotel met een perfecte ligging op loopafstand van o.a. de Staatsopera.

Ligging
In het centrum, in de trendy wijk Freihausviertel met veel bars en restaurants. De Staatsopera ligt op ca. 10 minuten lopen. Metrostation Taubstummengasse ligt op ca. 100 m (slechts 2 haltes naar de Stephansplatz). Tramhalte op ca. 100 m.

Faciliteiten
Receptie, liften, traditionele lounge, bar en restaurant 'Wiener Wirtschaft'. Gratis internetaansluiting in de kamers.

Kamers (84)
Stijlvol en klassiek ingericht, voorzien van bad of douche, toilet, föhn, telefoon, tv, kluisje en minibar. De courtyard kamers kijken uit op de rustige binnentuin.

Bijzonderheden
- Parkeren bij het hotel, ca. € 23 per dag.
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Wenen in het kort

"De schatkamer van de Monarchie", zo zou een korte karakteristiek van de Oostenrijkse hoofdstad kunnen luiden. Eeuwenlang hebben vorsten uit diverse dynastieën kunst verzameld. Al dat moois is nu in diverse musea zoals de Schatkamer van de Hofburg ondergebracht. Tegelijkertijd zorgden de vorsten er ook voor dat het uiterlijk van Wenen werd verfraaid met allerlei monumenten. Het bekendste is Schloss Schönbrunn en iedere rechtgeaarde Wenenliefhebber heeft daar door de vertrekken en door de tuinen van het paleis rondgedwaald. In 2012 is Wenen door een onafhankelijke adviesburo uitgeroepen tot meest leefbare stad ter wereld!

Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Oostenrijk een tolvignet verplicht is.

Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.

Plattegrond

Toon legenda