Hotel de France

Verschillende reismogelijkheden

vanaf66p.p.

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Hoge klantwaardering
  • Comfortabele kamers
  • Prima service
  • Nabij metrostation

Hotel de France

Klassiek, stijlvol hotel aan elegante boulevard.

Ligging
Gunstig gelegen aan de Schottenring, op loopafstand van vele bezienswaardigheden. Bus-, tram- en metrostation Schottentor-Universität is gelegen op ca. 50 m.

Faciliteiten
Dit klassiek 19de eeuws gebouw beschikt over een receptie, lift, lounge met internethoek (tegen betaling), twee restaurants, fitnessruimte en bar. Gratis internetaansluiting in openbare ruimtes.

Kamers (194)
De stijlvolle superiorkamers beschikken over bad of douche, toilet, föhn, telefoon, radio, tv, kluisje, gratis gebruik minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, broekenpers, gratis internetaansluiting en airconditioning. De deluxe kamers zijn ruimer en beschikken verder over gelijke faciliteiten.

Bijzonderheden
- Openbare garage nabij het hotel, ca. € 26 per dag.
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Wenen in het kort

"De schatkamer van de Monarchie", zo zou een korte karakteristiek van de Oostenrijkse hoofdstad kunnen luiden. Eeuwenlang hebben vorsten uit diverse dynastieën kunst verzameld. Al dat moois is nu in diverse musea zoals de Schatkamer van de Hofburg ondergebracht. Tegelijkertijd zorgden de vorsten er ook voor dat het uiterlijk van Wenen werd verfraaid met allerlei monumenten. Het bekendste is Schloss Schönbrunn en iedere rechtgeaarde Wenenliefhebber heeft daar door de vertrekken en door de tuinen van het paleis rondgedwaald. In 2012 is Wenen door een onafhankelijke adviesburo uitgeroepen tot meest leefbare stad ter wereld!

Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Oostenrijk een tolvignet verplicht is.

Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.

Plattegrond

Toon legenda