Hotel Daniel Vienna

Verschillende reismogelijkheden

vanaf44p.p.

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Hoge klantwaardering
  • Gratis wifi
  • Tip van de inkoper
  • Designhotel

Hotel Daniel Vienna

Hotel Daniel Vienna is met zijn moderne, luxueuze uitstraling een perfect hotel voor uw stedentrip naar Wenen. Het hotel is gelegen nabij het Schloss Belvedere en de botanische tuinen.

Ligging
- Op ca. 15 minuten loopafstand van het centrum van Wenen.
- Het Hauptbahnhof op ca. 15 minuten loopafstand, hier vindt u ook een metrostation.

Met het vliegtuig:
- Reserveer bij uw boeking een privé transfer naar uw accommodatie. De rit naar uw accommodatie duurt ca. 20 minuten. U kunt dit bij uw boeking toevoegen in de stap "extra's".
- Hotel Daniel Vienna is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf de luchthaven rijdt er een directe trein naar het centrum. Deze trein brengt u binnen ca. 16 minuten naar het station Wien Mitte. Vanaf hier neemt u tram O naar de halte Fasangasse. Hotel Daniel Vienna bevindt zich aan de overkant van de weg.

Faciliteiten
- Receptie
- Lift
- Bar
- Restaurant
- Gratis WiFi

Kamers (116)
Moderne kamers ingericht met een 2-persoonsbed of twee losse bedden. De kamer is voorzien van een telefoon, TV en airconditioning. De badkamer heeft een bad of douche, toilet en een haardroger.

Niet inbegrepen
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Wenen in het kort

"De schatkamer van de Monarchie", zo zou een korte karakteristiek van de Oostenrijkse hoofdstad kunnen luiden. Eeuwenlang hebben vorsten uit diverse dynastieën kunst verzameld. Al dat moois is nu in diverse musea zoals de Schatkamer van de Hofburg ondergebracht. Tegelijkertijd zorgden de vorsten er ook voor dat het uiterlijk van Wenen werd verfraaid met allerlei monumenten. Het bekendste is Schloss Schönbrunn en iedere rechtgeaarde Wenenliefhebber heeft daar door de vertrekken en door de tuinen van het paleis rondgedwaald. In 2012 is Wenen door een onafhankelijke adviesburo uitgeroepen tot meest leefbare stad ter wereld!

Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Oostenrijk een tolvignet verplicht is.

Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.

Plattegrond

Toon legenda