Arthotel Ana Enzian

Verschillende reismogelijkheden

vanaf27p.p.

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Gratis wifi
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Prima service

Arthotel Ana Enzian

Traditioneel en gezellig typisch Oostenrijks hotel met een gunstige ligging in het centrum van Wenen.

Ligging
het centrum, op nog geen 5 minuten lopen van het paleis en de tuinen van Belvedere. Tramhalte op ca. 2 minuten, met tram 71 een directe verbinding in 3 haltes naar de Schwarzenbergplatz. Vanaf hier wandelt u via de beroemde winkelstraat Kärntner Strasse in ca. 15 minuten naar de Stephansplatz.

Faciliteiten
Receptie, liften, lounge, gezellige bar en ontbijtruimte. Gratis Wifi in het gehele hotel.

Kamers (165)
Modern ingericht, voorzien van bad of douche, toilet, telefoon, tv en kluisje.

Bijzonderheden
- Parkeren bij het hotel, ca. € 19 per dag.
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Wenen in het kort

"De schatkamer van de Monarchie", zo zou een korte karakteristiek van de Oostenrijkse hoofdstad kunnen luiden. Eeuwenlang hebben vorsten uit diverse dynastieën kunst verzameld. Al dat moois is nu in diverse musea zoals de Schatkamer van de Hofburg ondergebracht. Tegelijkertijd zorgden de vorsten er ook voor dat het uiterlijk van Wenen werd verfraaid met allerlei monumenten. Het bekendste is Schloss Schönbrunn en iedere rechtgeaarde Wenenliefhebber heeft daar door de vertrekken en door de tuinen van het paleis rondgedwaald. In 2012 is Wenen door een onafhankelijke adviesburo uitgeroepen tot meest leefbare stad ter wereld!

Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Oostenrijk een tolvignet verplicht is.

Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.

Plattegrond

Toon legenda